Siux - Ammattitaidolla laadukkaita ja innovatiivisia padeltuotteita

...
Siux on espanjalainen huippumerkki, joka tuottaa markkinoiden parhaimpia padeltuotteita. Maailmalla Siux on yksi myydyimmistä padelmerkeistäSiuxin padelmailat sisältävät laadukkaita materiaaleja ja tuotteet valmistetaan huolellisesti ensiluokkaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Heidän tavoitteenaan on tarjota mailojen avulla paras suorituskyky erityyliisille padelpelaajille. Siux on myös World Padel Tourin sekä Espanjan padelliiton virallinen sponsori. Siux tekee tällä hetkellä kovaa nousua ammattilaispiireissä ja on yksi nopeimmin kasvavista padelmerkeistä.
...
Suurin osa Siuxin padelmailoista on valmistettu hiilikuidusta, mutta kehittyneimpiin malleihin on sisällytetty kestävämpää ja joustavampaa materiaalia kuten grafeenia tai diolenia. Siuxin mailat sisältävät markkinoiden parasta kumia, joka vähentää käsivarsien tärinää ennaltaehkäisten käsivammoja.  
...
Siux tekee tällä hetkellä kovaa nousua ammattilaispiireissä ja on yksi nopeimmin kasvavista padelmerkeistä.
...
Siuxilta löytyy valikoimista kaikkea, mitä padelin pelaamiseen tarvitaan. He valmistavat muun muassa ensiluokkaisia mailoja, palloja, laukkuja, tärinänvaimentimia sekä vaatteita. Heillä on erittäin laaja valikoima, josta jokainen löytää varmasti miellyttävän ja omia tarpeitansa vastaavan tuotteen. Kesällä 2021 Suomeen rakennettiin kolme Siuxin ulkokenttää. Näistä kentistä voi nauttia Sastamalassa, Kankaanpäässä ja Huittisissa ihastellen samalla kaunista suomalaista luontoa.
...
Tutustu huikeaan Siuxin valikoimaan ja osta omasi!
...
       
Siuxin historia - Menestystarinan synty
...
Siux perustettiin vuonna 2012 ja tavoitteena oli nousta kansainväliselle huipulle. Ensimmäinen mailamallisto tuli markkinoille nopeasti esitellen lasikuidusta ja hiilikuidusta valmistettuja malleja. Siux Optimus -padelmailalla oli kunnia olla ensimmäinen voimakkaasti suosiotaan kasvattanut maila. Tunnettu brasilialainen World Padel Tour- tähti Chico Gomes vahvisti Siuxin mainetta asettamalla brändin mediajulkisuuteen. Menestystarina sai näin vahvan alun
...
Ensimmäiset Espanjassa valmistetut mailat syntyivät 2013 ja brändin kehitys jatkui yhä laadukkaampien materiaalien parissa. Siux -tuotemerkin lippulaivatuote Siux Diablo syntyi ja vielä tänä päivänäkin kyseinen maila ja sen eri mallit ovat pelaajien kovassa suosiossa. Brändin tuotekehitys jatkui ja markkinoille saatiin upeita ja kuuluisia mailoja kuten Siux Tsunami.
...
Vuosi 2014 oli Siux brändin lujittamisen vuosi. Tällöin Siuxilla oli jo 20 huipputason padelmailaa markkinoilla kaikentyyppisille pelaajille. Brändi sai lisää nimekkäitä pelaajia suojiinsa, kuten Sergio Icardo, Julián Gomariz ja Antonio Muñoz ”Perula”.
...
Siux toteutti oman unelmansa vuonna 2015 ja perusti oman tehtaan. Täten he pystyivät itse ohjaamaan tuotanto- ja laatuprosesseja taaten parhaan lopputuloksen. Lippulaivatuotteen Siux Diablon seuraava kehittyneempi malli Siux Diablo Granph syntyi ja se on tähän päivään saakka ollut brändin menestynein malli. Tämän jälkeen olikin aika valloittaa kansainvälisiä markkinoita ja he solmivat sopimuksia muun muassa Portugalin ja Italian suuntaan.
...
Vuosi 2016 lähti voimakkaasti käyntiin yhteistyöllä World Padel Tour- sarjan pelaajan Cristian Gutiérrez Albizun kanssa. Yksi padelhistorian lahjakkaimmista pelaajista luottaa Siuxiin ja jatkaa matkaansa Siuxin kanssa ammattiuralle. Spyder, Alien ja Tsunami 2.0 tulivat markkinoille jatkamaan aikaisempien mallien menestystä. Padeltähti Lucho Capra liittyi Team Siuxiin ja pelaa edelleen samaisessa joukkueessa.
...
Vuonna 2017 Siux levisi uusille padelmarkkina-alueille. Brändi oli jo aikaisemmin levinnyt Etelä-Eurooppaan, mutta nyt vuorossa oli myös muut Euroopan valtiot. Samoihin aikoihin Siux brändiä alettiin tunnistaa myös Afrikan ja Amerikan mantereilla.
...
Vasta vuonna 2020, kun Suomessakin nousi padelkiima, Siux alkoi todenteolla levitä myös ammattilaispiireissä. Suurimpana tekijänä oli Siuxin solmima sponsorisopimus World Padel Tourin kanssa. Siuxista tuli siis padelin maailmankiertueen (WPT) virallinen sponsori. Samassa espanjalainen padeltähti Javi Ruiz liittyi Siuxin joukkueeseen ja oli mukana suunnittelemassa huippusuosittua Siux Fenix -padelmailaa
...
Vuosi 2021 oli Siuxille suuri. Silloin polkaistiin käyntiin uusi projekti - Siux padelkenttien valmistaminen. Ensimmäiseksi kenttiä rakentui Tanskaan ja pian myös Suomeen ja Ruotsiin. Samana vuonna tiimiin kiinnitettiin padelin naistähti Patricia "Patty" Llaguno, joka pian saavutti ensimmäisenä Siuxin pelaajana turnausvoiton maailmankiertueella. Viimein, vuonna 2021 Siuxista tuli myös Espanjan padelliiton (FEP) virallinen sponsori.
...
Vuosi 2022 eli Siuxin 10v juhlavuosi tarkoittaa brändille yhä vahvemman aseman saavuttamista kansainvälisillä kentillä. Ennen padelkauden alkua, tiimiin kiinnitettiin argentiinalainen huippupelaaja Franco Stupaczuk, joka on padelin maailmankiertueen top 10 pelaaja.
...

SIUXIN TAVOITTEET:

- Parhaan suorituskyvyn tarjoaminen pelaajille padelmailan kautta
- Johtava padelkenttien valmistaja
- Siux padelkenttiä yli 50 seuralla vuonna 2022
- Levittäytyminen tärkeimmille padelmarkkinoille ja maiden parhaiden pelaajien sponsorointi
...