Bullpadel - Tehty padelin pelaajille, padelin pelaajilta!

Bullpadel on tunnettu espanjalainen padelmerkki, jonka perustajat ovat itsekin padelin pelaajia. Heidän tavoitteenaan on luoda uusia ja innovatiivisia tuotteita kaikentyylisille pelaajille.
...
Bullpadelilla on valikoimissaan padelmailoja, -tarvikkeita ja -vaatteita, jotka tukevat pelaajien kehittymistä ja ehkäisevät tapaturmia. He loivat tärinänvaimennusjärjestelmän ja Hesacore -gripin ehkäisemään pelaajien käsiongelmia. Padelmailan mukautetun painon he loivat pelaajien tarpeiden pohjalta paremman pelisuorituksen saamiseksi. Ammattilaisten nopeampaa peliä tukemaan he kehittivät uuden hiilikuidun eli reaktiivisemman sekä kevyemmän materiaalin sekä toivat ”Speed Air Channelin” mailoihinsa.
...
Bullpadelin mailoissa on edistyneimmät tekniikat, sillä he ovat alallaan johtajia tekniikan suhteen. He tekevät myös yhteistyötä World Padel Tourin
kanssa. Heidän tuotteitaan käyttää siis maailman terävin kilpapelikärki. Bullpadelilla on viisi mallistoa erityyppisille pelaajille. Katso valikoimastamme Bullpadelin upeat tuotteet ja osta omasi!

Kaikki Bullpadelin tuotteet

Bullpadelin padelmailat

Bullpadelilla on viisi mallistoa, jotka on suunniteltu erityyppisille pelaajille:


Proline: You are pro!

Pro -linja keskittyy erityisesti mailan tekniikkaan. Mallistoon kuuluvilla Hack-, Vertex - ja Flow - merkeillä on mailoissa erinomainen tasapaino ja maksimaalinen suorituskyky. Linjaston mailojen kehykset ja ytimet ovat 100 % hiilikuitua ja ne on mukautettu jokaiseen pelityyliin. ”Custom weight” -innovaatio mahdollistaa tasapainon ja sopivan painon mukauttamisen pelin jokaiselle hetkelle. Myös Hesacore -grip kuuluu mallistoon ja se estää loukkaantumisia sekä helpottaa ergonomista otetta. 

Avantline

Tämä mallisto on suunniteltu pelaajille, jotka etsivät maksimaalista mukavuutta ja hienoja tekniikoita samassa paketissa. Vertex -, Wing- ja K3 tuotemerkin historialliset mallit ovat mukautettu harrastelijoille sekä edistyneille pelaajille. Mailoissa on 100 % hiilikuitukehykset sekä tekniikat, jotka vahvistavat mailan ydintä ja saavuttavat erinomaisen vakauden ja suorituskyvyn. 

Performance

Performance -linjastossa tekniikka on mukautettu harrastelijoille tai edistyneille pelaajille, jotka etsivät mailaa, jolla on paras vastine rahalle. Uudet eksklusiiviset BP10-, K2POWER- ja FLOW LIGHT – merkit sisältyvät tähän linjastoon. Mailojen kehykset on valmistettu 100 % hiilikuidusta ja mailat sisältävät myös uusia tekniikoita, jotka tukevat pelaamista. 

Beginner

Aloittelija -mallisto on suunniteltu niille, jotka ovat vasta padeltaipaleen alkuvaiheessa ja haluavat kehittyä lajissa. Malliston mailat sisältävät tekniikoita, jotka tukevat oppimista. 

Juniorline

Upeat mailat tuleville ammattilaisille. Bullpadelin perustajat ovat kehittäneet lapsille suunnatut mailat mukautumaan lapsien tarpeisiin. Hack ja Vertex – mailat ovat tässä mallistossa pienempikokoisia ja kevyempiä, joten ne soveltuvat erinomaisesti lapsille.

Lisää tietoa brändistä Bullpadelin nettisivuilla: https://www.bullpadel.com