Brändilähettiläämme Mika "Mäxä" Mäkelä!

Hyvät naiset ja herrat!
Hän on brändilähettiläämme Mika "Mäxä" Mäkelä!

- Praecom Oy:n Senior Advisor ja tekemisissä padeliin liittyen myös työnsä puolesta 👔
- Team PISTRIX -kalastustiimin kippari 🎣
- Nordic Noir Finland -podcastien tekijä 🎙
- Rajamäen Kehitys ry:n (RaKe) kuntajaoston vetäjä 👤
- Suomen Padelliiton ohjaajakoulutuksen suorittanut padelvalmentaja 🧢
- Padestron brändilähettiläs 🎾

Olemme todella innoissamme saadessamme Mäxän kaltainen moniosaaja ja padelisti Padestron brändilähettilääksi. Padel on ollut Mäxän elämässä
läsnä reilut kaksi vuotta, jonka aikana kiinnostus lajia kohtaan on kasvanut valtavasti. Sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja erittäin aktiivinen padelisti pelaa pääosin Etelä-Suomen padelkentillä. Reissatessa myös mm. Kokkolan, Kuopion ja Turun kentät ovat tulleet tutuiksi. Padelia tulee pelattua kolmesta viiteen kertaan per viikko ja useimmiten pelikavereiksi valikoituu entuudestaan tuntemattomia pelaajia. Mäxä levittää padelin ilosanomaa kanssapelaajille ja muissakin kohtaamissaan omalla rennon letkeällä otteellaan.

Mäxä on tehnyt hienoa työtä padelin parissa ja järjestänyt lukuisia Americano-turnauksia sekä useita Cup- ja Liiga-muotoisia padeltapahtumia.

Rajamäen Kehitys ry:n (RaKe) kuntajaoston vetäjänä, Mäxä on tuonut padelin osaksi seuran lajistoa. RaKe on Suomen Padelliiton virallinen jäsenseura ja he järjestävät toimintaa junnuille, aikuisille sekä perheille.

Tutustu RaKe:n toimintaan ja padelkursseihin:
https://www.rajamaenkehitys.net/kuntoliikunta