Orygen -Try The Impossible

Orygen on espanjalainen padelmerkki ja brändi, joka pyrkii erottumaan joukosta näyttävän yksinkertaisella, mutta tyylikkäällä designilla.

Heillä on jatkuva halua kehittyä ja parantaa tuotteita ja siksi he käyttävät valmistuksessa parhaita materiaaleja ja edistyksellisintä teknologiaa. Orygenin padelmailat kehitetään tarjoamaan kaikkea, mitä kentällä tarvitaan.

Mailoissa yhdistyy nykyaikaisuus, maksimaalinen suorituskyky ja rajojen rikkominen. Näin muodostuu Orygenin huippulaadukkaat padeltuotteet. Orygenin padelmailat ovat edulliseen hintaansa nähden erittäin laadukkaita ja tarjoavat äärimmäisen hyvän pelituntuman. Valitse fiksusti, valitse Orygen!

Katso kaikki Orygenin tuotteet!

Orygenin padelmailat!Historia:

Orygenin perustajamisen taustalla on usean vuoden työskentely padelmarkkinoilla, jonka aikana etsittiin ja analysoitiin tuotetta, joka olisi mahdollisimman monelle padelpelaajalle kaikista mieleisin.

Mailat on valmistettu yhdessä Espanjan arvostetuimmassa ja tunnetuimmassa tehtaassa, jossa upeita muotteja tehdään materiaaleista, kuten grafeenista ja korkealaatuisesta hiilestä.

Orygenin motto on: Kokeile mahdotonta eli Try The Impossible. Tämä ajatus ja filosofia auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa, valmistamaan padelmarkkinoiden korkealaatuisimman tuotteen, parhaan instrumentin pelaajien ja urheilijoiden padelpeleihin.

Orygenin kotisivut

Uskalla muuttaa peliä!