Team Siux

Siuxin joukkue

Tässä tekstissä esitellään Team Siuxin nykyiset kärkipelaajat. Tämän joukon lisäksi tiimiin kuuluu lukuisia alemmantason pelaajia, jotka taistelevat kisapaikoista ja kiertävät haastajakiertuetta.

Siux kotisivut/Team Siux

----------------------------------------------------

Franco ”Stupa” Stupaczuk

Syntymäaika: 25/3/1996

Syntymäpaikka: Argentiina - Chaco

Pelipaikka: B-ruutu

Maila: Siux Electra ST1 (Oma nimikkomaila)

Pelipari: Pablo Lima

Saavutukset: WPT ranking 7, 383 ottelua, 268 voittoa, 11 turnausvoittoa

Stupa liittyi Team Siuxiin vuonna 2022 voitettuaan 2 WPT Open-turnausta edellisenä vuotena. Hän on nouseva nimi padelpiireissä ja kova kiinnitys Siuxilta. Stupa lähti kauteen 2022 erittäin motivoituneena ja valmiina taistelemaan maailman terävintä kärkeä vastaan. 

Kausi ei lähtenyt käyntiin halutunlaisesti ja muutoksia oli luvassa. Huhtikuussa 2022 saimme kuulla, että Stupa ja silloinen pelikaveri Alex Ruiz lopettavat yhteistyönsä. Päätös oli Stupan ja syynä epämukava olo kentällä sekä edellisen vuoden iloisuuden katoaminen. Vaikka heidän kemiat kohtasivat hyvin, nyt oli aika tehdä muutos ja jatkaa kehittymistä uuden parin kanssa. 

Uusi pari löytyikin nopeasti ja treenaaminen Pablo Liman, entisen ranking ykkösen, kanssa alkoi. Yhdessä he ovat top 5 pari suurimmassa osassa turnauksista. Toivottavasti loppukausi uuden parin kanssa on nousujohteinen ja menestyksekäs!

Stupasta tuli tiimiin liityttyään myös Siuxin kasvot

 

Patricia ”Patty” Llaguno

Syntymäaika: 25/2/1985

Syntymäpaikka: Espanja – Cartagena

Pelipaikka: B-ruutu

Maila: Siux Trilogy Control Special edition

Pelipari: Virginia Riera

Saavutukset: WPT Ranking 6, 344 ottelua, 240 voittoa, 7 turnausvoittoa

Patty Llaguno on ollut pitkään naispadelin huipulla ja jatkaa siellä yhä. Pattyn persoonasta kertoo paljon se, että hänestä puhutaan yhtenä tykätyimmistä pelaajista maailmankiertueella. Padelkentällä hän kykenee uskomattomiin suorituksiin. Pattyn lyönti ei ehkä ole kiertueen voimakkaimpia, mutta äärimmäisellä taistelutahdolla, loistavalla peliälyllä ja maagisilla käsillä, hän pystyy paikkaamaan puutteensa.

Parinsa Virginia Rieran kanssa, he ovat taitavasti puolustava kaksikko, joka iskee tehokkaasti paikan tullen. Pelistä huokuu kokemuksen tuoma maltti ja rauhallisuus. He rakentavat kärsivällisesti hyökkäyspaikkoja ja rokottavat virheistä.

 

Luciano ” Lucho” Capra

Syntymäaika: 16/9/1993

Syntymäpaikka: Argentiina - Quilmes

Pelipaikka: A-ruutu

Maila: Siux Genesis Hybrid Black

Pelipari: Maxi Sánchez

Saavutukset: WPT Ranking 13, 329 ottelua, 178 voittoa, 6 turnausvoittoa

Lucho Capra on yksi Team Siuxin vanhimmista jäsenistä. Hän liittyi joukkoon jo vuonna 2016. Siuxin johdattamana, Lucho on noussut askel kerrallaan kohti WPT huippua ja on nykyään yksi kiertueen parhaista pelaajista. Capra on A-ruudun varma pelaaja, joka taistelee varmasti loppuun asti jokaisesta pallosta.

Kaudeksi 2022 hänen peliparikseen asettui toinen Team Siuxin jäsen, Javi Ruiz. Heidän tiet erosivat 14.4.22! Lucho näki oman ammattiuransa kannalta paremmaksi vaihtoehdoksi aloittaa puhtaalta pöydältä uuden parin kanssa. Lucho Capra jatkaa kauttaan Maxi Sanchezin kanssa!

 

Javi Ruiz

Syntymäaika: 17/6/1987

Syntymäpaikka: Espanja - Granada

Pelipaikka: B-ruutu

Maila: Siux Fenix

Pelipari: Javi Rico

Saavutukset: WPT Ranking 19, 306 ottelua, 172 voittoa, 3 turnausvoittoa

Javi Ruiz liittyi joukkoon vuonna 2020, jolloin julkaistiin myös uusi padelmalli, Siux Fenix, joka on hänen luomuksensa. Kyseinen maila on yksi halutuimmista mailoista padelmarkkinoilla. Javilta löytyy nopeat jalat ja taitavat kädet, joiden avulla pystyy tappamaan pallon niin voimalla kuin tarkkuudellakin. Javin entistä pelikaveria lainatakseni, Javi on hyvä pelaaja, mutta vielä parempi ihminen.

Kauden 2022 Javi aloitti tiimikaverinsa Lucho Capran kanssa. Heidän tiet erosivat kuitenkin 14.4.2022 Luchon päätöksellä. Kyseinen ero tapahtui hyvissä väleissä ja ammatillisista syistä.  Javi Ruiz jatkaa kauttaan yhdessä Javi Ricon kanssa!

 

Alvaro Cepero

Syntymäaika: 26/04/1991

Syntymäpaikka: Espanja - San Fernando

Pelipaikka: A-ruutu

Maila: Siux Genesis Hybrid Black

Pelipari: Pablo Lijo Santos

Saavutukset: WPT Ranking 50, 298 ottelua, 134 voittoa, 2 turnausvoittoa

Álvaro Cepero teki sopimuksen Siuxin kanssa vuonna 2020 ja liittyi Siuxin talliin. Karismaattinen ja suorapuheinen Cepero taistelee kovasti saavuttaakseen tavoitteensa Genesis Hybrid Black -mailalla. Pelityyliltään Álvaro on sähäkkä ja taisteleva. Hänen suuri läpimurto on vielä tekemättä, mutta uskomme, että se tapahtuu.

 

Jimena Velasco 

Syntymäaika: 19/06/2004

Syntymäpaikka: Espanja - Segovia

Pelipaikka: A-ruutu

Maila: Siux Spartan

Pelipari: Araceli Martínez Ibáñez

Saavutukset: WPT Ranking 56, 53 ottelua, 28 voittoa

Jimena Velasco on Team Siuxin nuori ja lupaava naispelaaja. Vuonna 2021, Jimena teki historiaa yhdessä silloisen parinsa Noa Cánovasin kanssa ollessaan historian nuorimmat pelaajat maailmankiertueella. Ikää heillä oli silloin vasta 16 vuotta. Vuonna 2022, Jimena kamppailee saavuttaakseen pysyvän aseman maailmankiertueella ja päästäkseen jokaisessa turnauksessa myöhemmille kierroksille. Tämän 17-vuotiaan lupauksen kyvyistä on nähty vasta murto-osa. Vain taivas on hänelle rajana!


Uri Botello

Syntymäaika: 16/08/1988

Syntymäpaikka: Espanja - Melilla

Pelipaikka: A-ruutu

Maila: Siux Pegasus

Pelipari: Javi Lean

Saavutukset: WPT Ranking 54, 303 ottelua, 154 voittoa, 2 turnausvoittoa

Kausi 2022 on Uri Botellolle huipulle paluun kausi. Hän on kärsinyt viime kausina loukkaantumisista ja heikosta suorittamisesta, mikä on tiputtanut hänet rankingissa top 50 ulkopuolelle. Parhaimmillaan Uri on ollut hätyyttelemässä WPT Rankingin top 10 sijoja. 

Botello liittyi Siuxin tiimiin kaudeksi 2021 ja jatkoi yhteistyötä pitkäaikaisen pelikaverin Javi Ruizin kanssa. Yhdessä he olivat maailmankiertueen top 10 pari. Polvivamman ja muiden terveyshuolien takia pari erosi kesällä ja Uri jatkoi pelaamista kipujen kanssa. Lokakuussa hän ilmoitti jättävänsä loppukauden välistä ja parantelee vammat kuntoon. Kausi 2022 ei ole ollut menestyksekäs tähän asti, mutta toivoa on!

 

Nuria Vivancos

Syntymäaika: 31/12/2001

Syntymäpaikka: Espanja - Murcia

Pelipaikka: A-ruutu

Maila: Siux Diablo Revolution Fucsia

Pelipari: Carmen Castillón

Saavutukset: WPT Ranking 60, 94 ottelua, 45 voittoa

Nuori ja lupaava Vivancos on vielä uransa alussa ja kehityskäyrä näyttää ylöspäin. Nuria on yksi Siux perheen nuorimmista jäsenistä. Vuonna 2021 hän pääsi haastaja-turnauksessa semi-finaaleihin asti, mikä on hieno saavutus vasta 21-vuotiaalle naisurheilijalle. Vuoden 2022 tavoite on vakiinnuttaa paikka WPT:n korkeimmalla tasolla. Hänestä kuullaan vielä!

----------------------------------------------------

Näiden huippupelaajien voimin Team Siux lähtee metsästämään lisää turnausvoittoja maailmankiertueella!

Siuxin tavoitteena on solmia tulevina vuosina sponsorisopimuksia tärkeimpien padelmarkkinoiden kärkipelaajien kanssa. Belgian ja Saksan ykköspelaajilta löytyy jo Siuxin sponsorisopimukset. 

Haluaisitko nähdä Suomen kärkipelaajilla Siuxin mailoja? Minä ainakin haluaisin!

Lue lisää Siux brändistä ja sen historiasta!